Bearsafe garageport med el-motor

 

Alle vores porte er fuldt isoleret med 40 mm PU-skum. De leveres med 800 N/M motor med lys, samt 2 fjernbetjeninger.

DETTE MEDFØLGER ALTID:

FRA 5.995,-

 

 

 

Bearsafe porten er vores klart mest solgte model, de er opsat rundt omkring i hele Danmark og vi har forhandlet dem i mere end 15 år. Det har givet os tid til at finde frem, til den helt rigtige kombination, af de forskellige dele en port består af – fra den bedste konstruktion af skinnesystemet, og helt ned til hvilken type isolerings gummilister der skal bruges. Derfor kan vi stolte stå med et færdigt produkt i dag, som vi ved der virker. Vi overlader trygt fjernbetjeningerne i dine hænder til din nye garageport, velvidende om at den stadig kører perfekt om 10 år. Nogle siger det er “bad for business”, og ja det er også meget muligt… men kernen i vores virksomhed er tilfredse kunder, og vores afkast kommer når vi har handlet med dig, og du efterfølgende anbefaler os til dine venner og bekendte. Det er en kilde hvor vi i mange år, og stadigvæk får, en rigtig stor del af vores salg i dag. Tryk her, for at læse mere omkring MK Portes`s historie og hvem vi er som virksomhed.

 

En helt almindelig port, til et helt almindeligt hjem

Markedet med garageporte er stort, der er mange forskellige løsninger og man kan hurtigt forvirre sig selv mere end man gør sig klogere på dem. Med denne port model har vi taget alt det basale og nødvendige, og kombineret det til en samlet port løsning, som vi har navngivet ‘Bearsafe’. Ordet ‘safe’ i navnet har 2 betydninger; det er altid et sikkert valg, at vælge denne port, den har alt det den skal have og opfylder de nødvendige krav. Den anden betydning er portens sikkerhed; porten er selvfølgelig CE godkendt, og har en trykstyrke sikring så den kører op hvis der bliver mødt modstand – men den er også sikret mod noget helt andet, nemlig uvedkommende gæster. Hermed kommer ordet ‘bear’ ind fra navnet, som symboliserer at den er sikret mod udefra kommende trusler som tyve, indbrud og ja… sågar en bjørn! Vores fokus har også lagt på, at gøre livet lidt nemmere for dig. Det gør vi med den medfølgende elektriske motor samt 2 fjernbetjeninger, så du kan åbne porten med et enkelt klik. Derudover er porten lavet så vedligeholdelsesfri som muligt. Udvendigt gør træstrukturen i portens overflade, at skidt ikke ses før porten er meget beskidt. Når du skal rengøre panelerne, så er en haveslange og eventuelt lidt autoshampoo alt du har behov for. Indvendigt kører trækskinnen og motoren med remtræk, i stedet for det gammeldags kædetræk som skal smøres og vedligeholdes.

40 mm isolering

 

En garageport med isolering holder på varmen, er energi-rigtig og miljøvenlig – og så sparer det på varmeregningen! Derfor fås vores porte, udelukkende med en kraftig isolering på 40 mm. Har du derfor en opvarmet garage eller en garage som støder op til huset, så er en isoleret port det helt rigtige valg for dig. Du undgår dermed også frost og is på bilen, hvis ikke din garage er opvarmet. Kombinationen af den massive isolering, samt gummi tætningslisterne rundt om hele porten, og imellem alle elementerne, gør at du har en port der er så godt isoleret, at den fungerer som en væg. Det er ikke sjovt at stå med en port som er rød af rust efter et par år, derfor er alle vores port paneler udført i galvaniseret stål. Det er solidt, holdbart og det ruster ikke. Passer du på panelerne og undgår skader, så passer de også rigtig godt på dig og dit hjem, og du vil kunne nyde godt af dem i rigtig mange år. Skulle uheldet være ude, og du kommer til at lave en skade på et af panelerne, så kan du altid tilkøbe et nyt panel – det kan du enten selv skifte.

 

Fjernbetjening

En fjernbetjening er i og for sig er det jo en simpel ting, som ‘bare’ skal have en knap, man kan trykke på for at åbne sin port. Derfor er det dog stadig rart, at det noget som holder på lang sigt, som føltes rart at have i hånden og vigtigst af alt, så skal det fungerer – også på afstand. Vores fjernbetjeninger har en solid konstruktion, og de har en meget lang rækkevidde. Så allerede fra du kører ind i din indkørsel, kan du trykke så porten begynder at køre op, og er helt oppe når du når frem med bilen. Derudover kan én fjernbetjening, tilkobles op til 3 forskellige porte. Hvordan det fungerer, kan du læse meget mere om her.

 

Garageport åbner

Motoren er portens ‘hjerne’, men også dens ‘muskler’. Den skal kunne modtage signaler gang på gang fra fjernbetjeningerne, samtidig skal den også have styrken til at løfte porten op, hver gang, også om 5 eller 10 år. Derfor har vi fra start valgt, udelukkende at forhandle motorer med en stærk trækkraft på 800 N/M og derover, samt udelukkende at køre med remtræk på vores trækskinner. Det er holdbart, støjsvagt og så er det vedligeholdelsesfrit! Vil du vide mere? Læs mere her.

 

 

Du får altid en komplet garageport

>  Port paneler
Selvsagt så medfølger panelerne naturligvis, og de bliver leveret i præcis den farve og overflade som du har ønsket. De er udført i galvaniseret stål, og har en kraftig 40 mm PU isolering.

>  Skinnesystem
Et komplet system med alt hvad du har behov for af skinner og lister medfølger. Udførelsen i en meget kraftig konstruktion af galvaniseret stål, gør at du får en massiv og solid ramme, når den er opsat.

>  Beslag og dele
Når det hele skal samles op porten skal opsættes, skal der bruges en række beslag til at samle porten, der skal bruges nylonhjul der kører i skinnerne og meget mere. Alle disse dele får du med.

 

 

>  Port motor og trækskinne
Motoren med lys leveres i en kasse, med al dens tilbehør samlet ét sted. Ved siden af medfølger trækskinnen med remtræk. Det er skinnen som bliver sat i midten, hvorpå motoren monteres.

>  Fjernbetjening
I samme kasse med motoren, lægger 2 stk. fjernbetjeninger der medfølger som standard. Med en enorm lang rækkevidde, også gennem mure, biler, møbler og meget andet, så gør de lige livet det nemmere.

>  Brugervejledninger
Skal du selv monterer porten, får du nok brug for lidt hjælp og vejledning. Medfølgende er monterings vejledning, samt manualer til opsætning af fjernbetjeninger og motor.

>  Nødlås
I kassen finder du også den røde snor og “klokke”, som monteres på trækskinnens nødlås. Er uheldet ude og strømmen er gået, så er der her du bliver reddet – hiv i nødlås til du hører et klik, og porten kan ligeså let åbnes.

>  Gummilister og profiler
Alt hvad der er nødvendigt af lister, gummlister, bundliste, profiler osv får du også med. Tingene er altid nemme at sætte på, derfor også nemme at skifte, hvis man får ødelagt dem, eller de bliver slidte efter mange års brug.

>  Skruer, bolte og møtrikker 
Til montering får du behov for en masse skruer, selvskærende skruer, bolte og møtrikker. Men frygt ej – alt dette medfølger i kassen med skinnerne, så der absolut er intet du skal ud og køre efter.

 

Solidt og støjsvagt remtræk

Overraskende mange porte, kører den dag i dag, stadigvæk med en forældet teknologi; nemlig kædetræk. Det støjer og larmer, bliver slidt og kræver vedligehold – alle de ting vi ikke gider! Det har vi en simpel løsning på. Alle vores motorer bruger remtræk, som består af en utrolig kraftig rem, der trækker porten op. Det larmer ikke, det støjer ikke og bedst af alt: det kræver ingen vedligehold.

 

Garageport med tyverisikring

Tyvene kan vi nok aldrig helt undgå, men vi kan ihvertfald hjælpe dig med at gøre det næsten helt umuligt for dem, at bryde ind i din garage. Så snart porten er kørt i lukkeposition, låser den helt automatisk, og allerede her er det ekstremt svært at bryde ind. Men ønsker du lige det sidste niveau i sikkerhed, så kan du tilkøbe en skudrigle, som er en kraftig manuel lås. Du tager blot fat med hånden, og skyder låsepalen ind i den kraftige stål-port skinne. Så kører porten ingen steder! Du kan endda sætte en hængelås i skudriglen, så den ikke kan åbnes indefra af uvedkommende gæster.

 

Nødåbning der giver tryghed

 

Strømmen er gået, din bil holder inde i garagen, du er stået for sent op og er allerede 10 minutter forsinket til arbejde – hvad gør du? Ja, så har du jo en god undskyldning når du ringer og melder at du ikke kommer på arbejde! Eller du kunne lige hive i den røde nødsnor på trækskinnen, med et klik udløser det nødlåsen, og du kan ligeså nemt løfte din garageport op manuelt. Når du kommer ud af garagen, lukker du porten i til bunds, indtil der kommer et klik – så er den låst igen. (Check evt. ved at løfte op i porten; hvis du kan løfte den op, så er den ikke låst.)  Når du kommer hjem og skal ind i garagen igen, så er der 2 muligheder. Har du anden indgang til garagen via en dør, så går du selvfølgelig ind af den. Har du ikke andre indgange, så skal du tilvælge en nødlås til din garageport. Denne kan du udvendigt låse op med et sæt medfølgende nøgler, som så fungerer på præcis samme måde som nødlåsen – når du drejer nøglen og trækker ud, bliver porten låst op. Du kan få en nærmere forklaring samt billeder på siden med tilbehør.

Paneltyper

Portens overflade, selve panelet, kan fås i 3 forskellige modeller. Der er ingen kvalitets, funktions, eller styrkeforskel på de forskellige paneler – det udelukkende blot en kosmetisk forskel. Der er i de 2 første paneltyper “1-line” og “bræddelook” ingen prismæssig forskel. Vælger du “trælook” panelet kommer der dog et pristillæg.

1-Line Panel

Panelet i 1-line design, er en moderne paneltype, som passer ind i alle hjem. Nye som gamle, store som små. Derudover passer den rigtig godt, hvis man har den klassiske træbeklædning på sin garage. Med den ene linje pr element, giver det et særdeles minimalistisk udtryk som forbliver flot i mange år.

Bræddelook Panel

(Billede ikke opdateret) Med 3 linjer pr port element, giver den indtrykket at porten er lavet i smalle brædder. Det giver porten et klassisk look, og gør den specielt velegnet til gårde og landejendomme, men bestemt også alle andre steder. Ydermere går den rigtigt godt sammen med plankeværk som støder op, eller står nær garagen.

Trælook Panel

(Billede ikke opdateret) Portpaneler udført i trælook er klart en dyrere og mere eksklusiv løsning - det er betydeligt sværere at producere, og efterspørgslen er mindre; ergo en højere pris. Har du en veludført ejendom hvor tingene spiller, så er dette en utrolig smuk løsning, og en løsning naboen med garanti ikke har.

Opmåling

Inden du kan bestille din nye port, eller blot få et uforpligtende tilbud, så er der lige et par ting du skal have styr på først. Muligheden er, at du selv tager målene, og får tilsendt et tilbud indenfor allerede 24 timer. For at vi kan lave en pris, skal vi lige bruge et par enkelte informationer. Det er nødvendigt at få port hullets bredde samt højde. Derudover skal vi bruge frihøjden, som er den afstand mellem toppen af port hullet og op til spær/loft. >  Udfyld opmålingsskema her 

 

Montering

Monteringsdelen tilbyder vi gerne og du kan også selv at stå for det. Er du ‘handy’, eller kan du bare godt lide at rode med sådanne ting, så har du altid muligheden for selv at montere . Vi får selvfølgelig gerne leveret porten til dig på din adresse, men omvendt har du også altid mulighed for at afhente i Ansager. Brugervejledninger og manualer medfølger naturligvis, så du har mulighed for at få noget hjælp og vejledning, når du skal i gang med at montere. I øvrigt kan du også finde alle vores manualer online her.