Smartphone åbner

Åben porten på din telefon

Du kan tilkøbe vores app-modul – så kan du nemt og bekvemt betjene porten via din smartphone, med den tilhørende app. Det hele kører over Bluetooth forbindelse, så du altid har en solid rækkevidde og stabil forbindelse. 

En lille boks med en verden af muligheder … 

Åben din port(e) med ét enkelt tryk på din telefon – fungerer op til 50 meters afstand. Eller gør livet endnu nemmere, og indstil modulet til at åbne ved ankomst til din garage. Du kan tildele og fjerne adgang til hvem du ønsker.

Med en top sikret end-to-end kryptering og samtlige sikkerhedsprotokoller, sikres forbindelsen mellem din telefon og modulet tilkoblet porten, så al uønsket forsøg på adgang til modulet blokeres. 

Moderne og alsidig

  • Sikker krypteret Bluetooth-teknologi
  • Tildel og fjern gæsteadgang 
  • Op til 50 meters rækkevidde
  • Gratis cloud plan (udløber ikke) 

1.295,- DKK

Fremtiden lige ved din hånd

Efterhånden som hjemmet og teknologi bliver mere integreret, vil flere og flere ting i dit hjem koblet sammen, på vejen mod det såkaldte “Smart Home.” Her er vores smartphone modul bare ét skridt på vejen, til at gøre din hverdag lidt nemmere, lidt mindre besværlig samt at opfylde ønsket om et mere integreret hjem. 

App’en hjælper dig med de ting du måske normalt ikke tænker over hvilket besvær kan skabe. Postbuddet skal forbi med en pakke der skal stilles sikkert og i tøvejr? Tildel adgang via din app, og de kan blot åbne porten og stille pakken i garagen. Ønsker du ikke de skal have adgang mere, så kan du på blot få sekunder fjerne deres adgang igen. 
Børnene kommer måske hjem fra skole før du har fri? Igen kan du blot tildele adgang til porten via app’en, så slipper du for tabte fjernbetjeninger der forsvinder i skoletasker og alle mulige andre steder. 

 

Engangsbeløb uden ekstragebyrer

Det eneste du betaler for at benytte smartphone åbneren, er købsprisen for modulet. Medfølgende er en permanent gratis cloud plan, så du altid kan benytte dit app-modul, uden månedlige abonnementer, ekstra-betalinger og gebyrer.

Du har også altid adgang til opdateringer, der eksempelvis kan give øget sikkerhed, og til tider endda nye muligheder og optioner i app’en.