“Er du på udkig efter noget, som er lidt mere end bare en almindelig port? Måske vil du gerne have en helt glat overflade på panelerne? Måske ønsker du en ledhejseport som ligner mahogni på en prik? Eller noget helt andet? Mulighederne er der et utal af ved denne model. Vi får alt produceret i Spanien, hver port bliver bestilt individuelt, så vi kan altid opfylde dine præcise ønsker”

Den Eksklusive Spanske Ledhejseport

Luksus port i absolut højeste kvalitet, produceret i Spanien, med en solid 40 mm isolering. Tilhørende er altid elektrisk motor og 2 fjernbetjeninger.

FORDELE VED DENNE PORT:

FRA 8.000,-

Design & udførelse i højsæde

Når noget skal være lidt mere, end ‘bare noget’. Når huset ikke bare skal ‘være et hus’, men lige have det ekstra løft, som gør det ser ekstra prangende ud – så er dette det helt rigtige valg, når det kommer til porten.

Det hele starter fra når porten bliver produceret, kun de bedste materialer bliver valgt. Ligefra den mest effektive og kompakte isolering, til den kraftigste og mest slidstærke lakering. Tilhørende er skinne systemet, som er produceret i usædvanlig kraftig stål – det sørger b. la for at porten stadig lukker tæt om mange år, og at de bevægelige dele ikke bliver ligeså slidte, da de kører i en mere solid ramme.

 

Stilfulde & Elegante linjer

Veludførte og gennemførte design, er essensen af vores spanske porte. Et glimrende eksempel er panelet på ovenstående billede; vores silkematte antracitgrå panel. En klar vinder blandt vores kunder, og det siger jo også næsten sig selv når man kigger på panelet. Med den unikke silkematte lakering, kommer der ‘spil’ i den antracitgrå farve, de enkelte linjer der står knivskarpt mellem portelementerne og den matte overflade, som bare oser af kvalitet når man står ved porten… what’s not to like?!

Muligheder er der også for en lang række andre typer elementer og designs. Helt unikt er der mulighed for paneler i ekstremt veludførte trædesigns, i en mørk og lidt lysere version. Paneler der bare skal ses i virkeligheden, for at værdsætte detaljerne.

Mere simpelt men også elegant, har vi paneler i typer som ‘midnight black’, en dyb sort farve og en let træstruktur på panelet. Med samme struktur fås også en paneltype som vores ‘comfort white’ der er udført i en klassisk RAL 9010, der absolut passer ind i hjem af alle typer, lokationer og udseende.

Blandt de mest populære paneler …

 

Midnight Black

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Mahogni 'Premium'

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Egetræ 'Exclusive'

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Nybygget hus & porte

Når det hele skal spille

Står du midt i byggeprojektet, eller har du planer om det? Vi har i en lang årrække samarbejdet med flere byggefirmaer med denne portmodel, og der sidder i dag mange nye husejere, tilfredse og glade for deres nye huse og ikke mindst porte!

Støjsvagt & holdbart

Remtræk er vejen frem

3 ting vi alle sammen er trætte af: støj, slid og vedligehold. For at minimere dette, kører vores porte udelukkende på remtræk, i modsætning til det forældede kædetræk. Med remme undgår du irreterende støj, metaldele der bliver slidt samt evigt vedligehold.

Proces & opmåling

Hvordan fungerer det, og hvad skal du gøre?

Services og ydelser bliver hurtigt bekostende, omfattende og forvirrende. Vi vil gerne gøre det så simpelt for dig som overhovedet muligt, uden det skal koste dig noget. Derfor yder vi altid gratis opmålinger og vejledning på din adresse, hvor du efterfølgende får et uforpligtende tilbud, som du helt selv kan tage stilling til.

Ring til os, skriv en mail eller book via vores online bookingkalender, så kan vi få en aftale i hus, så du kan høre nærmere om vores produkter og priser. Bestil os til en opmåling her, eller skriv til os her.