HVORFOR VÆLGE MK Porte ?

Det skal du fordi, vi er en virksomhed som kender os selv. Vi er lige der hvor vi ønsker at være størrelsesmæssigt, hverken for store eller for små – men lige midt imellem, hvor der stadig er mulighed for at have, den nærværende og uformelle kontakt med vores kunder. Ergo giver vi en service du ikke finder mange steder.

Vi kan løbe som en hare, og kravle som en skildpadde

Folks tempo og behov er vidt forskelligt, og det oplever vi også med vores kunder. Nogle skal bruge en port med det samme, faktisk skulle det helst være i går, og for andre er det en større beslutning som kræver flere overvejelser, og længere tid. Det er vigtigt at understrege vi er absolut med alle – om det tager dig 5 minutter at træffe en beslutning, eller 3 måneder, så guider og hjælper vi dig altid hele vejen. I samme båd er vi naturligvis altid behjælpelige inden du overhovedet har besluttet dig, om du vil købe en port, og hvor du vil købe den – vi er aldrig længere end et telefonopkald eller en e-mail væk. Du har også mulighed for at benytte vores kontaktformular her.

Efterhånden har vi været et hav af forskellige løsninger igennem, og løst næsten alle problemer og udfordringer vi har mødt. Det har gjort også skarpe og endnu mere bevidste om vores produkter, hvad vi kan og ikke kan – derfor er vi altid gode til at se muligheder ude ved vores kunder, måske endda muligheder du ikke havde overvejet før.

Naviger rundt på siden for at se vores forskellige produkter, og ring el. skriv gerne til en lille snak, hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere om vores garageporte eller carporte.