HVORFOR VÆLGE MK TRADE?

Det skal du fordi, vi er en virksomhed som kender os selv. Vi er lige der hvor vi ønsker at være størrelsesmæssigt, hverken for store eller for små – men lige midt imellem, hvor der stadig er mulighed for at have, den nærværende og uformelle kontakt med vores kunder. Ergo giver vi en service du ikke finder mange steder.

Vi kan løbe som en hare, og kravle som en skildpadde

Folks tempo og behov er vidt forskelligt, og det oplever vi også med vores kunder. Nogle skal bruge en port med det samme, faktisk skulle det helst være i går, og for andre er det en større beslutning som kræver flere overvejelser, og længere tid. Det er vigtigt at understrege vi er absolut med alle – om det tager dig 5 minutter at træffe en beslutning, eller 3 måneder, så guider og hjælper vi dig altid hele vejen.

 

gammel tekst:

Du skal vælge os fordi vi tager hånd om vores kunder, og er med dig helt fra start og til slut. Vi tilbyder og anbefaler altid at vi kommer forbi til en gratis og uforpligtende opmåling, samt en nærmere snak omkring en løsning til dig, hvor vi sammen går i dybden omkring produktet, informationer, priser og meget mere. (Som du efterfølgende selvfølgelig får sendt på mail.) Når vi sammen laver en løsning til dig, så er det dine ønsker, krav, behov og mål som er 100% i centrum.

Derudover er vores garageporte prisstærke, uden der er gået på kompromis med hverken kvaliteten eller vores service. Vores ønsker er at du som kunden, får den bedst mulige oplevelse, og netop derfor har vi optimeret alt i vores virksomhed, fra A til Z.

Vores erfaring med salg af flere tusinde garageporte, gør at vi altid kan finde en løsning til dine behov. Derudover har vores montør af garageporte mange års erfaring, og derfor kan du være sikker på at tingene er 100 % i orden, når din port er færdigmonteret.

Vi har også et stort sortiment, hvor du selv kan bestemme hvilken typer garageporte der passer til dine ønsker.
Naviger rundt på siden for at se vores forskellige produkter, og ring gerne til en lille snak, hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere om vores garageporte tilbud.