Lyrdal ‘Grandholm’

Med en imponerende størrelse, kan Grandholm’en huse mange forskellige ting.

Det ‘tekniske’

Carporten har følgende mål:

  • Bredde: 3500 mm
  • Længde: 6000 mm
  • Højde ved stolper: 1850 – 2100 mm

Materiale valg med tanke & omhu:

  • Konstruktion i aluminium
  • Tagplader i slagfast polycarbonat
  • Kraftig indvendig bærende stålkonstruktion

Ring eller skriv for pris.

Størrelse der giver muligheder
Størst i dens klasse med stolper i én side, giver Grandholm’en dig en længde på hele 6 meter. Hvilket betyder at der er plads til alle, og vi mener alle biler, herunder verdens absolut længste sedan, en Rolls Royce på 5,98 meter. Samtidigt er der givet gas på bredden, hvor du får 3,5 meter. Kombination af en stor længde og bredde, åbner op for mange muligheder. Eksempelvis kan du parkere en VW Golf på 4,3 meter, og foran holde 4 cykler på det andet led.
Tænk ud af boksen; så er der ingen grænser for hvad det kan bruges til. Vist på ovenstående billede kan Grandholm’en bruges som terrasse overdækning, eller nedenfor kan se hvordan den er blevet brugt som overdækning til en cykel parkeringsplads – der er et utal af muligheder.

Se vores inspirations side og bliv inspireret!

 

Polycarbonat – tagplader som holder
Der findes en lang række af forskellige plastmaterialer og kvaliteter. På et område hvor der typisk bliver sparet, gør vi lige modsat, og bruger udelukkende tagplader af høj kvalitet. Materialet polycarbonat som vores tagplader er bygget i, er blandt de stærkeste og mest slagfaste typer af plast overhovedet, oplagt er derfor, at bruge det til afskærmning og beskyttelse over en bil, i tilfælde af der skulle flyve genstande som grene og tagsten ned over carporten. Pladerne har en usædvanlig høj brudstyrke, som gør dem svære, nærmest umulige at slå i stykker – samtidig splintrer det helle ikke som glas.
Det er smukt og unikt, med gennemsigtige røgfarvede polycarbonat tagplader – de falder rigtig godt i med den sorte eller aluseret konstruktion.