Bestil gratis opmåling & få et uforpligtende tilbud

Bestil tid til opmåling, hvor vi kommer forbi og måler op, samt giver dig et uforpligtende tilbud. Det er gratis og uforpligtende. Vælg den dag og tidspunkt i kalenderen der passer dig bedst, og så glæder vi os til at se dig!

 

Fordele ved at bestille opmåling:

  • Gratis professionel vejledning
  • Gratis & uforpligtende tilbud
  • Vi kører i hele landet
  • Få pris med det samme

Så kig i kalenderen og book den tid der passer dig bedst.

Disse dage kører vi i følgende områder:
Mandag & Tirsdag: Sjælland
Onsdag & Torsdag : Jylland & Fyn

Bemærk:Din tid er ikke booket, før du får en endelig bekræftelse fra os på mail. 

maj 2021
man tirs ons tors fre lør søn
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

1. Bestil opmåling

Book en tid i kalenderen, som passer dig. Vi sender en bekræftelse, og kommer forbi til en gratis opmåling.

2. GODKEND TILBUD

Under besøget får du et tilbud med det samme. Det kan du enten godkende på stedet, eller få tilsendt på mail og godkende efterfølgende.

3. Montering/Levering

Vi kommer forbi og monterer eller leverer din nye garageport eller carport.

Opmåling garageport & carport – sådan fungerer det!

En ny garageport eller carport er en investering, som skal holde i mange år. Dels er den en økonomisk investering, som giver dig afkast i form af bedre isolering, forøget husværdi samt en flottere facade til dit hus – og dels er det en investering som giver dig frihed og gør livet lidt nemmere for dig. Derfor er det for os en forudsætning, at du som kunde føler dig i trygge hænder, under hele forløbet. Købs-processen ved os har en simpel og effektiv struktur, hvor vi sikrer at du får valgt en løsning der passer til dig, med de rigtige tilvalg i form af farver, tilbehør til porten o. lign. Vores struktur sikrer samtidig også, at der ikke bliver begået nogle fejl under processen, da vi selv har været ude og tage mål, samt besigtige hvor porten skal monteres. Så undgår vi at stå i en situation, hvor du får den forkerte vare leveret, eller en port i forkerte mål.

1. Opmålingen

Omend du ønsker en opmåling til vores garageporte eller carporte, så kan du booke en opmåling i kalenderen ovenfor, eller ved at skrive/ringe til os. Du får tilsendt en bekræftelse på aftalen omkring opmåling, og husk det er gratis og uforpligtende. Herefter kommer vi forbi og tager mål, samt viser dig et udvalg af port paneler, vores motorer, fjernbetjeninger mm. Ydermere har vi altid farvekort med, så ønsker du porten i en special farve, så kan vi finde farven på stedet med det samme.

2. Godkendelse af tilbud

Når vi sammen har fundet frem til nøjagtig den løsning du vil have, får du afslutningsvis et uforpligtende tilbud og en samlet pris på det hele. Her er det helt op til dig; du kan takke ja til tilbuddet med det samme, og vi finder en monterings/leveringsdato. Eller du kan vælge at få tilbuddet tilsendt på mail, og tage en beslutning på et senere tidspunkt.

3. Montering eller levering

Efter din godkendelse af tilbuddet, aftaler vi sammen en monterings eller leveringsdato. Vores montør kommer forbi på den pågældende dato og monterer eller leverer din nye garageport, og du vil herefter få tilsendt en faktura. Ønsker du porten leveret, skal den enten betales på forhånd eller ved levering. Husk du er altid velkommen til at skrive en mail på info@dkjporte.com hvis du har nogle spørgsmål, så er vi altid parate til at guide dig videre. Og alle spørgsmål er velkomne, når vi kommer forbi og måler op. Håber vi hører fra dig!